Foto štampač

Advertisements

Foto štampač – Epson Expression Photo XP – 970

Photo stampač
Photo stampač

Epson Expression Photo XP-970 je višenamenski štampač koji možete da koristite za štampanje, kopiranje i skeniranje svojih fotografija, a narodu poznat kao štampač 3u1. Zahvaljujući šest različitih kertridža u boji, uključujući svetlo magenta i svetlo cijan, fotografije su još detaljnije. Na integrisanom ekranu osetljivom na dodir u boji direktno birate fotografije koje želite da odštampate. Foto-papir i standardni papir možete odvojeno čuvati u dve odvojene kasete za papir. Štampač automatski bira ispravan papir. Čak i štampanje većih i debljih listova nije problem sa Expression Photo XP-970. Možete da štampate do A3 formata. Zahvaljujući ravnom skeneru, fotografije ostaju na mestu tokom skeniranja.

Takođe ovaj stampač može stamplati i diskove. Koristi različite modele papira.

 

Photo stampač
Photo stampač
Kompaktni 3-u-1 štampač za fotografije do DIN A3 formata

Izvucite najbolje iz svojih fotografija i štampajte dokumente pomoću ovog 3-u-1 štampača. Njegov kompaktan i elegantan dizajn savršeno se uklapa u svaki dom. Omogućava štampanje do DIN A3 formata i skeniranje i kopiranje do DIN A4 formata.

Predstavljamo Claria Photo HD InkPrint izdržljive, profesionalne, sjajne fotografije sa Claria Photo HD Ink. I foto entuzijasti i poluprofesionalni fotografi će ceniti savršeni kvalitet štampe seta Claria Photo HD mastila u šest boja. Prilikom razvoja ovog visokokvalitetnog mastila, trajnost je bila prioritet. Stoga može da preživi u foto albumu do 300 godina.

1. Fleksibilna rešenja za štampanje

Možete da štampate bežično direktno sa pametnog telefona ili tableta pomoću aplikacije Epson iPrint2. Takođe možete da koristite aplikaciju Epson Creative Print2 za štampanje fotografija sa Facebook-a ili kreiranje čestitki i još mnogo toga.

 

2. Jednostavan za upotrebu i svestran

Ekran osetljiv na dodir od 4,3 inča vam omogućava direktan pristup vašim fotografijama preko otvora za memorijsku karticu. Zahvaljujući dva ležišta za papir na prednjoj strani (za papir u DIN A4 i foto formatu) i specijalnom uvlačenju medija za deblje medije do DIN A3 na zadnjoj strani, možete lako da prelazite između različitih formata papira. Možete da štampate na odgovarajućim CD-ovima i DVD-ovima i iskoristite prednosti izlaznog ležišta koji se izvlači i funkcije automatskog uključivanja.

 

3. Karakteristike proizvoda

Kompaktan i svestran Štampajte do veličine A3 i skenirajte i kopirajte do veličine A4.

Šestobojna Claria Photo HD mastila Visokokvalitetne, dugotrajne sjajne fotografije

Wlan i Wi-Fi Direct Bežično štampanje sa ili bez bežičnog rutera

Lako mobilno štampanje Lako štampajte sa pametnog telefona ili tableta2

Dva ležišta za papir Jedna za DIN A4 papir, a druga za foto papir.

 

Mogu slobodno reći da sam samim štampačem prezadovoljan. Kvalitet fotografije je zaista vrhunski. Ovaj štampač takođe mogu preporučiti za kućne uslove. Mogu se koristiti razni modeli papira:

Veličine papira
A3 (29,7×42,0 cm), A4 (21,0×29,7 cm), A5 (14,8×21,0 cm), A6 (10,5×14,8 cm), DIN B5, DIN C6 (koverat), DL (koverat), No. 10 (koverat), Pismo, 10×15 cm, 13×18 cm, 16:9, Custom.

Kapacitet ležišta za papir: 100 listova standardno, 20 stranica foto papir.

Koristi sledeće boje: Crna, cijan, svetlo cijan, žuta, magenta, svetlo magenta.

Moguće je štampanje sa USB-a, SD-Card.

Štampač je i više nego dovoljno zadovoljio moje kriterijume, s toga bih ga preporučio. Odnos kvaliteta i cene je odličan. U Nemačkoj sam kupio i platio ga oko €230. Uz njega dobijate boje uputstvo za upotrebu. Ja sam uzeo za početak Canon GP-501 Sjajni foto-papir 100 listova 10×15 cm, međutim svakako može se menjati. Potrebno je instalirati na računaru Epson Easy Photo Print. To je aplikacija koja takođe pruža usluge i uređivanja. Naravno ne to kao na photoshop-u, ali svakako osnovno uređivanje je dostupno.

 

Zamoliću svakog ko ovo čita da slobodno komentariše, da lajkuje postove.

 

Hvala na čitanju, srdačan pozdrav

Lazar

Like, Share, Subscribe, Comment

sr_RSSerbian
Exit mobile version